Äänestä oma suosikkisi

Suomi

Uudistimme Panda Suomi -tuotteemme Suomen
100-vuotisjuhlan kunniaksi.

Suomi
Panda Suomi-konvehteja

Pandan sinivalkoisia Suomi-konvehteja on käytetty itsenäisyyspäivän, joulun ja muiden juhlahetkiemme makeuttajina vuodesta 2004 lähtien. Niistä on verrattain lyhyessä ajassa tullut oleellinen osa suomalaista tarinaa. Suomen juhlavuoden kunniaksi lanseeraamme nämä kaikkiin juhlahetkiin sopivat makeiset uudelleen.

Suomi-konvehtien kuluttajapakkauksesta tulee itsenäisen Suomen satavuotisen taipaleen kunniaksi entistä juhlavampi. Tuotteiden uudesta ulkoasusta vastaa lupaava, nuori suomalainen suunnittelija Jirka Väätäinen.

Suomi-konvehtimme valmistetaan suomalaisella ammattitaidolla Vaajakoskella, Jyväskylän kupeessa.

Panda tarjoilupakkaukset
nauha nauha

Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme Suomi-konvehdeistamme myös 2,5 kg myymälävalmiit tarjoilupakkaukset.

Panda tarjoilupakkaukset

Panda toivottaa makeaa itsenäisyyden juhlavuotta satavuotiaalle Suomelle.

Pandan makeiset ovat aina olleet mukana suomalaisten arjessa ja juhlassa. Tuotteemme kertovat maastamme löytyvästä tinkimättömästä ammattitaidosta ja intohimosta makeisten valmistuksessa. Suomen historia on täynnä pieniä makeita muistoja, joita haluamme tuoda esiin näin itsenäisyytemme juhlavuonna.

Olemme mukana Suomi 100 vuotta –yritysyhteistyössä. Haluamme tämän yhteistyön kautta tukea nuoria tulevaisuuden lupauksia, minkä vuoksi aloitimme tuotesuunnitteluun liittyvän yhteistyön elintarvikealan opiskelijoiden ja nuorien suomalaisten suunnittelijoiden kanssa. 

Nauha Jirka Väätäinen

Nuori näkemys pakkaustemme takana.

Juhlavuoden uutuustuotteidemme pakkausten ulkoasusta vastaa Jirka Väätäinen, joka on yksi suomalaisen graafisen suunnittelun suurimmista lupauksista. Nuoresta iästään huolimatta Väätäinen on ehtinyt vaikuttaa jo vuosien ajan designin ja mainonnan parissa, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän on lisäksi kerännyt nimeä taiteilijana ja kuvittajana.

Useaan otteeseen palkittu monitaituri on lyhyessä ajassa onnistunut hurmaamaan visuaalisella näkemyksellään miljoonayleisön ympäri maailman.

Tutustu Väätäisen töihin osoitteessa jirkavinse.com.

Suomalaisia makuja itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi.

Panda Suomi-konvehteja

Suomalaisia makuja itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi.