Lataa PDF

Suklaa-juustokakkupalat

18 palaa 

Valmistusaika 20 min + 35 min

 

200 g Panda tummaa suklaata

200 g voita

3 kananmunaa

3 dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

 

Tuorejuustotäyte:

400 g maustamatonta tuorejuustoa

2 rkl vaniljasokeria

1 1/2 dl tomusokeria

2 kananmunaa

 

Tarjoiluun: 

Mansikoita tai hedelmiä, sulatettua Panda tummaa suklaata

 

1. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Voitele leivinpaperi voilla ja laita se 20x30 cm kokoiseen uunivuokaan.

 

2. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon hieman jäähtynyt suklaa-voiseos. Sekoita tasaiseksi ja siivilöi taikinaan vehnäjauhot. 

 

3. Valmista täyte sekoittamalla tuorejuustoon sokerit ja munat. Levitä 3/4 suklaataikinasta pellille. Levitä taikinan päälle tuorejuustotäyte. Lisää loppu suklaaseoksesta tuorejuuston päälle. Tee halutessasi veitsellä kuvioita taikinan pinnalle. Paista uunin keskitasolla n. 35 minuuttia. Paistos saa jäädä hieman tahmeaksi.

 

4. Jäähdytä ja leikkaa paloiksi. Sulata halutessasi hieman suklaata ja valuta sitä raidoiksi palojen päälle. Tarjoile tuoreiden marjojen tai hedelmien kanssa.