Hävikkimakeiset pääsivät Hukkapusseihin

Pandan tehtaalla syntyy vain vähän hävikkiä, mutta laadunvarmistus poimii syrjään makeisia niiden poikkeavan koon, muodon tai värin takia. Näistä maultaan moitteettomista herkkupaloista koottiin Hukkapussit osaksi juhlavuoden tuotesarjaa.

Panda 100v Hukkapussi -kuosi

Pandalla syntyy vähän hävikkiä, mutta joitakin makeisia poimitaan laadunvarmistuksessa syrjään niiden poikkeavan koon, muodon tai värin takia. Nyt näistä makeisista on koottu Hukkapussi, joka sisältää erilaisia lakuja ja rakeita. Maultaan pussin sisältö on tietenkin taattua laatua.

Hukkapussi on myös osa Pandan juhlavuoden tuotesarjaa, ja siten jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 5 senttiä Hiilipörssin työlle Suomen soiden hyväksi.

“Yhteistyö Hiilipörssin kanssa on arvokas lisä työlle, jota teemme jatkuvasti hävikin pienentämisessä, pakkausten keventämisessä ja raaka-aineiden valinnassa. Meillä tehdään jatkossakin herkkuja, joita voi nauttia hyvällä omalla tunnolla. Makeishävikin vähentäminen entisestään on kaikille pandalaisille suuri ylpeyden aihe”, kertoo Orkla Suomen vastuullisuusjohtaja Katja Salminen.