Joulumakeiset ja joulusuklaat 2022

Pandan joulumakeiset ja joulusuklaat koostuvat vuonna 2022 tutuista klassikkokonvehdeista sekä hurmaavista uutuuksista. Pandan valikoimasta löydät jouluherkut niin kotisohvalla herkutteluun kuin joulumuistamisiinkin, oli suosikkisi sitten vähemmistön rakastama Ananas-konvehti tai tuttu ja turvallinen Juhlapöydän konvehtirasia. Kaikki Pandan suklaat valmistetaan tuttuun tapaan Vaajakosken tehtaalla ja ne ovat palmuöljyttömiä sekä Rainforest Alliance -sertifioituja.

Joulun 2022 uutuudet

Ananaskonvehdit

Pandan 2022 jouluvalikoimaan kuuluu kansakunnan ikiaikainen kiistakapula, Juhlapöydän konvehteja -rasiasta tuttu ananaskonvehti omassa rasiassaan! Osa rakastaa, osa rakastaa vähän vähemmän. Maitosuklaakonvehti raikkaalla ananasmarmeladitäytteellä on gluteeniton. Lue lisää Ananas-konvehdista täältä.

Säde vaniljaCréme

Säde Vanilja Crème on maitosuklaakonvehti, jonka suussa sulava maitosuklaa kohtaa täyteläisen vaniljatryffelitäytteen. Konvehdit löytyvät kauniista rasiasta, joka on omiaan joko omaan herkutteluun tai makeanystävän lahjapakettiin. Tuote on gluteeniton.

Saltkis liköörikonvehdit

Saltkis Suolakaramelli -liköörikonvehdeissa yhdistyvät Pandan liköörikovehtiosaaminen ja kuopiolaisen alkoholijuomia valmistavan Lignell & Piispasen 170-vuotinen ammattitaito. Saltkis Suolakaramelli on suussa sulava tummasuklaakonvehti, jonka sydämestä löytyy suolaisen karamellin makuinen Saltkis-likööri. Tuote on vegaaninen.

Choco & Lakrits -joulukalenteri

Tee joulun odotuksesta herkullisempaa ja nauti Pandan Choco & Lakrits -suosikkeja – mansikka, minttu, vadelma, sitruuna, classic ja salty caramel – upeassa joulukalenterissa. Kirjamainen kalenteri on kaunis koriste lisäämään kodin joulutunnelmaa, ja sisältää kolme herkullista suklaa-lakritsipalloa joka päivä aattoon asti.

jokavuotisia klassikoita

Säde lakritsi-valkosuklaa

Pandan suussa sulava valkosuklaa piilottaa sisäänsä ihanan juoksevan lakritsitäytteen. Tämä vuoden 2021 uutuus on ihana yllätys makeanystävän lahjapakettiin ja tietysti sinne omankin kuusen alle!

Poro Suklaatryffelikonvehdit

Poro suklaatryffelikonvehti on täyteläinen ja herkullinen koko perheen suosikki, ja myös gluteeniton sekä palmuöljytön. Porp suklaatryffelit ovat nopeasti muodostuneet klassikoiksi, sillä konvehdit lanseerattiin vasta jouluun 2021. Pandan jouluiset käärityt konvehdit ovat löytäneet paikkansa suomalaisen kuluttajan sydämessä niin lahjoina kun tunnelman luojina.

Enkeli suklaakonvehdit

Herkässä joulurasiassa kohtaavat täyteläinen tummasuklaakonvehti raikkaalla minttusydämellä ja suussa sulava maitosuklaakonvehti toffeesydämellä. Kumpi on sinun suosikkisi?

Suomi maitosuklaakonvehdit

Yksittäispakatut maitosuklaakonvehdit on valmistettu laadukkaista raaka-aineista rakkaudella ja ammattitaidolla. Suomi-konvehdit ovat juhlapöydän helmiä!

valmista itse makeat jouluherkut näillä jouluisilla resepteillä

Haluatko lisätä jouluherkkuihin rakkautta valmistamalla ne itse? Panda on kehitellyt lukuisia herkullisia reseptejä, joiden avulla taiot jouluiset herkut itse omassa kotikeittiössäsi. Valmista herkut lahjapaketteihin tai herkuttele omassa rauhassa kotona.

suklaan sulattaminen

parhaat vinkit suklaan sulattamiseen

Suklaa on monien leivonnaisten huipputärkeä raaka-aine. Suklaan sulatus vaatii hieman tarkkuutta leipojalta, mutta Pandan ohjeella onnistut varmasti! Tärkeintä on, että vettä tai vesihöyryä ei pääse suklaan joukkoon eikä suklaa pääse palamaan mikrossa sulatettaessa. Katso Pandan vinkit suklaan sulattamiseen ja onnistu varmasti jouluherkkujen leivonnassa!