Joulumakeiset 2021

Joulukiireet? Kuka niistä jaksaa välittää, ota konvehti ja nauti kiireettömyydestä. Vuoden 2021 joulumakeiset sisältävät vanhoja tuttuja klassikoita sekä hienostuneita uutuuksia, jotka saavat makuhermosi rentoutumaan. Nämä joulusuklaat sopivat erinomaisesti niin lahjaksi annettaviksi kuin oman kotisohvan lämmössä ja pehmeydessä nautittaviksi. Panda tekee joulun, myös vuonna 2021.

 

JOULUKARKIT JA JOULUSUKLAAT 2021

 

 

  • Panda Vaajakoski-tuotteet: Artisan, Helmi ja Primus: Tuotteissa yhdistyy Pandan konvehtiosaaminen tarkoin valittuihin makuyhdistelmiin. Uusi koristelutekniikka, vaihtelevat muodot, suutuntuma ja värit tekevät kustakin herkkupalasta omanlaisensa, kiinnostavan makuelämyksen.

 

 

 

VUODEN 2021 UUDET JOULUMAKEISET JA JOULUSUKLAAT

 

 

 

 

 

KLASSIKKOHERKKUJA JOULUUN

 

  • Juhlapöydän konvehteja on valmistettu Vaajakoskella jo vuodesta 1967 lähtien. Pitkät perinteet, ammattitaito ja korkealaatuiset raaka-aineet takaavat herkulliset ja laadukkaat tuotteet. Tiesitkö, että Juhlapöydän konvehdit ovat myös gluteenittomia ja palmuöljyttömiä?

 

  • Joulumakeiset 2021 -valikoimasta löytyy myös tuttuja klassikkopusseja: Enkeli, Joulupukki ja Tonttu. Tonttu-konvehdit ovat muuten herkullisuutensa lisäksi vegaanisia!

 

 

  • Perinteiset liköörikonvehdit valmistetaan tarkoin valikoiduista raaka-aineista lähes sadan vuoden takaisia konvehtiperinteitä kunnioittaen. Panda Liquer-konvehtikotelossa on neljä hienostunutta makua, jotka sopivat mainiosti myös jälkiruokaherkuksi kahvin kanssa.

 

Vuonna 2021 joulumakeiset ovat täydellisiä omaan herkutteluun sohvan nurkalla, mutta ne soveltuvat erinomaisesti myös juhlaviin jälkiruokiin ja kahvihetkiin. Löydä oma suosikkisi rentoiluun!