Lataa PDF

Laku-kirsikkakastike ankalle

4 annosta 

Valmistusaika 10 min + kypsymiseen 5 min

 

1 salottisipuli

16 kirsikkaa

1 + 3 rkl voita

2 dl kanalientä

3/4 dl punaviiniä

2 rkl sileää kirsikkahilloa

1 dl Panda lakua pieninä paloina

1/2 tl mustapippuria myllystä

(maissitärkkelystä)

 

1. Kuori ja hienonna sipuli. Puolita kirsikat ja poista kivet.

 

2. Kuullota sipuli ruokalusikallisessa voita kypsäksi. Varo, ettei sipuli pala. Lisää kirsikat, kanaliemi, viini, hillo ja lakupalat. Kiehauta seos ja anna porista sekoitellen n. 5 minuuttia. Mausta pippurilla ja 3 lusikallisella voita.

 

Jos haluat kastikkeesta paksumpaa, voit saostaa sen halutessasi maissitärkkelyksellä pakkauksen ohjeen mukaan.