Lataa PDF

Lakuratatouille

4 annosta

Valmistusaika 20 min + 10 min

 

1 pieni sipuli

1 valkosipulinkynsi

1 punainen (suippo)paprika

1 pieni kesäkurpitsa

1 pieni munakoiso

250 g kirsikkatomaatteja

1 laakerinlehti

1 oksa timjamia

3/4 dl Panda lakuja pienenpieninä paloina

suolaa, mustapippuria myllystä

1 ruukku basilikaa

 

Paistamiseen: oliiviöljyä

 

1. Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi paprika. Kuutioi kesäkurpitsa ja munakoiso. Puolita tomaatit.

 

2. Kuullota munakoisoa ja kesäkurpitsaa isolla pannulla öljyssä melkein kypsäksi. Lisää pannulle öljyä, sipulit ja paprikat. Jatka paistamista koko ajan sekoitellen muutama minuutti. Laita pannulle tomaatit, laakerinlehti ja timjami. Vähennä lämpöä ja paista, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

 

3. Lisää joukkoon Panda lakupalat. Anna niiden pehmentyä. Mausta seos suolalla, pippurilla ja hienonnetulla basilikalla. Tarjoa sellaisenaan tai lihan, broilerin tai kalan lisäkkeenä.