Lataa PDF

Laku-suklaagranola

n. 9 dl valmista granolaa 

Valmistusaika 10 min + 30 min

 

6 dl kaurahiutaleita

3 rkl kookoshiutaleita

3 dl pähkinöitä, esim. pekaani

1/2 dl rypsiöljyä

1/2 dl vaahterasiirappia

 

Lisäksi:

2 dl Panda lakritsia pieninä paloina

1 dl rouhittua Panda tummaa suklaata

 

1. Mittaa kaura- ja kookoshiutaleet kulhoon. Lisää pähkinät, öljy ja siirappi. Sekoita hyvin. Kumoa seos leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.

 

2. Paista 150-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia välillä seosta käännellen, kunnes granola on kauniin kullanruskeaa.

 

3. Lisää jäähtyneeseen seokseen lakupalat ja suklaarouhe. Granola säilyy kannellisessa astiassa muutaman viikon. Tarjoa jogurtin kera.