Lataa PDF

Rocky road-piparit

n. 16 kpl

Valmistusaika 20 min

 

n. 235 g gluteenitonta pakastepiparitaikinaa tai 16 kpl glueenittomia pipareita

1 pkt (135 g)  Panda Piparkakku-valksouklaata

2 dl kuivattuja karpaloita tai kuivattuja hedelimä pieninä paloina

1 dl rouhittua pekaanipähkinää tai manteleita

 

1. Paista gluteenittomasta pipartaikinasta haluaamasia muotosia ja -kokoisias pipareita. Voit myös käyttää kaupan valmiita pipareita. 

2 Sulata suklaa. Anna sen jäähtyä noin 10 minuuttia huoneenlämmössä. Sekoita joukkoon melkein kaikki karpalot ja pähkinät. Lusikoi seosta jäähtyneille pipareille. Koristele lopuilla karpaloilla ja pähkinöillä. 

 

Vinkki: Gluteenillisiin pipareihin voi käyttää rouhittuja Panda Lakumix-karkkeja karpaloiden tilalle.