Go Back
+ servings
Rocky road -piparit

Rocky road -piparit

Tuunaa perinteiset piparkakut erilaisilla koristeilla! Nämä rocky road -piparit ovat juuri sopivan överiherkullisia niin glögi-iltoihin kuin joulupöydän jälkkäriksikin.
Annokset16

Ainesosat

  • 1 pkt gluteenitonta pakastepiparitaikinaa (tai 16 kpl glueenittomia pipareita)
  • 1 pkt Panda® Valkosuklaa 145 g
  • 2 dl kuivattuja karpaloita tai kuivattuja hedelmiä pieninä paloina
  • 1 dl rouhittua pekaanipähkinää tai manteleita

Ohje

  • Paista gluteenittomasta piparkakkutaikinasta haluamasi muotoisia ja kokoisia piparkakkuja. Voit myös ostaa valmiita piparkakkuja.
  • Sulata suklaa. Anna sen jäähtyä noin 10 minuuttia huoneenlämmössä.
  • Sekoita joukkoon melkein kaikki karpalot ja pähkinät. Lusikoi seosta jäähtyneille pipareille.
  • Koristele lopuilla karpaloilla ja pähkinöillä.

Vinkki

Gluteenia sisältäviin piparkakkuihin voit käyttää rouhittuja Panda® Lakumix® -karkkeja karpaloiden tilalle.
Katso lisää leivontareseptejämme