Ihanan mehevät ja suklaiset suklaajuustokakkupalat sopivat tarjottavaksi tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tarjoa lämpimän juoman kanssa ja nauti!
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Voitele leivinpaperi voilla ja laita se 20x30 cm kokoiseen uunivuokaan.
Sulata suklaa ja voi vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon hieman jäähtynyt suklaa-voiseos. Sekoita tasaiseksi ja siivilöi taikinaan vehnäjauhot.
Valmista täyte sekoittamalla tuorejuustoon sokerit ja munat. Levitä 3/4 suklaataikinasta pellille. Levitä taikinan päälle tuorejuustotäyte. Lisää loppu suklaaseoksesta tuorejuuston päälle. Tee halutessasi veitsellä kuvioita taikinan pinnalle. Paista uunin keskitasolla n. 35 minuuttia. Paistos saa jäädä hieman tahmeaksi.
Jäähdytä ja leikkaa paloiksi. Sulata halutessasi hieman suklaata ja valuta sitä raidoiksi palojen päälle. Tarjoile tuoreiden marjojen tai hedelmien kanssa.