Söpöt suklaalla kuorrutetut keksipallot syntyvät kaurakekseistä, Panda®-lakritsista ja maito- tai valkosuklaasta ja maustamattomasta tuorejuustosta. Kaiken lisäksi nämä keksipallot ovat näyttäviä tarjottavia.
Ota muutama keksi erilleen koristelua varten. Murskaa loput keksit. Leikkaa lakut pienenpieniksi paloiksi. Yhdistä keksien kanssa. Sekoita joukkoon sen verran tuorejuustoa, että keksimurut pysyvät hyvin yhdessä.
Pyörittele seoksesta palloja. Laita jääkaappiin jähmettymään n. 15 minuutiksi.
Sulata paloiteltu suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Dippaa keksipallot suklaasulassa. Ripottele päälle keksimuruja tai murskattuja suolapähkinöitä. Työnnä halutessasi pallot suolatikkuihin.