Vuoraa kolmen, halkaisijaltaan n 18 cm irtopohjavuan pohja ja reunat leivinpaperilla.
Sulata voi ja paloiteltu tumma sukla. Anna jäähtyä huoneenlämpäiseksi.
Vatkaa keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri valkuaisvaahtoon vähitellen vatkaten. Sekoita voi suklaaseos keltuaisavahtoon kaakaojauheen kanssa. Kääntele valkuaisvaahto joukkoon. Kaada taikina kakkuvuokiin.
Paista 175-asteisessa kiertoilmauunissa n. 40 minuuttia. Älä säikähdä hienosta kakun lässähtämistä, sillä se kuuluu asiaan. Kakku saa jäädä sisältä aavistuksen tahmeaksi. Älä paistaa liikaa, sillä silloin kakku murenee helposti. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin noin tunniksi.
Paloittele suklaa. Kiehauta kerma. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja peitä kelmulla. Nosta jääkaappiin ja anna makujen tasaantua vähintään 3 tuntia.
Vatkaa kylmä valkosuklaakerma kuohkeaksi vaahdoksi.
Kokoa kakku. Laita kahden kakkupohjan tasainen puoli ylöspäin. Pursota tai levitä kakuilla seosta. Nosta päällekkäin. Levitä päälle kuorrutusta ja nosta levy muiden pohjien päälle. Koristele esimerkiksi valkosuklaakuusilla. Säilytä jääkaapissa.