Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Punaherukkabrownie
Brownie-resepti uudella twistillä! Punaherukat tuovat makeaan brownie-taikinaan ihanan kirpeää makua. Yllätä kahvipöytävieraasi hieman erilaisella suklaaherkulla. Kokeile reseptiä ja ihastu!
Annokset
20
Ainesosat
Taikina
▢
1½
levyä (n. 210g)
Panda® tummaa suklaata
▢
¾
levyä (100 g)
Panda® maitosuklaata
▢
250
g
voita
▢
5
dl
fariinisokeria
▢
4
huoneenlämpöistä kananmunaa
▢
2¼
dl
vehnäjauhoja
▢
1
dl
kaakaojauhetta
▢
200
g
punaherukoita tai vadelmia
Päälle
▢
Panda® maitosuklaata
▢
marjoja
Ohje
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita leivinpaperi 20x30 cm vuokaan.
Rouhi suklaat ja laita ne kattilaan. Lisää joukkoon voi ja sokeri. Sulata miedolla lämmöllä.
Sekoita joukkoon munat yksi kerrallaan. Lisää jauhot ja kaakao. Kääntele nopeasti seokseen punaherukat.
Kaada taikina uunivuokaan. Paista uunin keskitasolla 30 minuuttia.
Vinkki
Sulata ylijäänyt suklaa ja lusikoi se raidoiksi brownien pinnalle.
Katso lisää
leivontareseptejämme