Go Back
+ servings
Suklaajuustokakkupalat

Suklaajuustokakkupalat

Ihanan mehevät ja suklaiset suklaajuustokakkupalat sopivat tarjottavaksi tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tarjoa lämpimän juoman kanssa ja nauti!
Annokset18

Ainesosat

Tuorejuustotäyte

  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 rkl vaniljasokeria
  • dl tomusokeria
  • 2 kananmunaa

Tarjoiluun

Ohje

  • Lämmitä uuni 175 asteeseen. Voitele leivinpaperi voilla ja laita se 20x30 cm kokoiseen uunivuokaan.
  • Sulata suklaa ja voi vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon hieman jäähtynyt suklaa-voiseos. Sekoita tasaiseksi ja siivilöi taikinaan vehnäjauhot.
  • Valmista täyte sekoittamalla tuorejuustoon sokerit ja munat. Levitä 3/4 suklaataikinasta pellille. Levitä taikinan päälle tuorejuustotäyte. Lisää loppu suklaaseoksesta tuorejuuston päälle. Tee halutessasi veitsellä kuvioita taikinan pinnalle. Paista uunin keskitasolla n. 35 minuuttia. Paistos saa jäädä hieman tahmeaksi.
  • Jäähdytä ja leikkaa paloiksi. Sulata halutessasi hieman suklaata ja valuta sitä raidoiksi palojen päälle. Tarjoile tuoreiden marjojen tai hedelmien kanssa.
Katso lisää leivontareseptejämme