juustokakkujäätelö

Juustokakkujäätelöä lakuraidoin

Juustokakkujäätelö saa twistinsä Pandan herkullisesta lakritsista tehdystä lakukastikkeesta, rapeista keksimuruista ja tuoreista marjoista.
Prep Time 25 mins
Cook Time 4 hrs
Annosmäärä 5

Ainesosat
  

  • 2 kananmunanvalkuaista
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
  • 3 kananmunankeltuaista
  • 2 dl tomusokeria
  • 1 prk (3,33 dl) kuohukermaa
  • n. 1 dl lakukastiketta
  • 200 g tuoreita marjoja, esim. pensasmustikoita tai vadelmia
  • 6 kpl Kantolan-kaurakeksejä

OHJEET
 

  • Erottele valkuaiset ja keltuaiset. Vatkaa kerma vaahdoksi. Pese ja kuivaa vatkaimet. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Laita tuorejuusto, keltuaiset ja sokeri kulhoon. Vatkaa tasaiseksi. Sekoita massaan kermavaahto. Kääntele varovasti joukkoon valkuaisvaahto.
  • Laita jäätelömassaa kerroksittain vuokaan lakukastikkeen, keksinmurujen ja marjojen kanssa. Peitä kelmulla ja pakasta n. 4 tuntia.
Maistuiko?Kokeile muitakin Pandan makoisia reseptejä!