VASTUULLISUUS

Jäljettömän hyvät teot ovat askeliamme kohti parempaa makeismaailmaa. Siksi Panda® haluaa tehdä hyvän mielen herkkuja ympäristön huomioiden. Tälle sivulle olemme koonneet tekojamme vastuullisemman herkuttelun puolesta.

Tuoreimmat vastuullisuustekomme

Me pyrimme jatkuvasti kehittymään. Oli kyse sitten makeiskääreiden kierrätettävyydestä, raaka-aineiden vastuullisuudesta tai pakkausmateriaalien ympäristöystävällisyydestä, haluamme tehdä jatkuvaa kehitystyötä ja testausta vastuullisemman makeistuotannon eteen. Tärkeää kuitenkin muistaa, että pakkauksen pääasiallinen tarkoitus on suojata tuotetta ja taata sen säilyvyys herkullisena kuluttajalle. Lue alta, miten olemme viime aikoina kehittäneet kestävämpää herkuttelua.

Panda kierrätysohje

Tuotekohtaiset kierrätysohjeet

Herkuttelijan tehtävänä on huolehtia lakut pussista, suklaalevy kääreestä ja muut herkut oikeaan osoitteeseen, eli suuhun, sekä pakkausmateriaalit kierrätykseen. Kierrätysohjeidemme avulla makeisten pakkausmateriaalien lajittelu on helppoa kuin herkuttelu.

Verkkokauppabanneri

TUTUSTU LISÄÄ

Panda uutuudet

PARASTA SITTEN 1920

Mitkä olivat Vaajakosken tehtaan ensimmäisiä tuotteita? Kuka piirsi Panda®-kuvan suklaapakkaukseen? Missä maissa hoksattiin ensimmäisenä, että maailmanluokan makeiset tulevat keskeltä Suomea?