Suklaakakku

Kladdkaka eli suklaakakku

Voiko makeaan suklaakakkuun yhdistää suolaiset pretzelit? Totta kai! Suolaisen ja makean yhdistelmä on vastustamaton. Kokeile vaikka itse!
Esivalmistelu 15 mins
Valmistus 1 hr 30 mins
Annosmäärä 12

Ainesosat
  

Taikina

OHJEET
 

  • Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  • Sulata voi ja anna sen jäähtyä n. 5 minuuttia. Sekoita joukkoon sokerit ja kaakaojauhe. Lisää munat yksi kerrallaan sekoittaen. Lisää taikinaan jauhot ja suklaarouhe.
  • Kaada taikina irtopohjavuokaan (halkaisija n. 22 cm).
  • Paista uunin keskitasolla 20-30 minuuttia, kunnes kakku on reunoilta kypsä mutta sisältä vielä tahmea. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  • Sulata suklaa ja valuta se kakulle. Koristele pretzeleillä.
Maistuiko?Kaikki leivontareseptit löydät täältä!