
Luumu-lakuhilloke
Nappaa alta resepti Pandan luumu-lakuhillokkeelle. Se sopii täydellisesti nautittavaksi juustojen ja keksien kera. Nam!
Esivalmistelu 10 mins
Valmistus 1 hr
Annosmäärä 8
Ainesosat
- 8 luumua (n. 350 g)
- 1 dl tummaa siirappia
- 1 tl vastapuristettua sitruunamehua
- 1-4 tl chilijauhetta
- 2 Panda-lakupatukkaa (à 32 g)
Tarjoiluun
- Suolakeksejä (esim. Kantolan)
- Erilaisia juustoja
OHJEET
- Paloittele luumut ja poista kivet.
- Sekoita luumut, siirappi, sitruunamehu ja chilijauhe kattilassa. Keitä sekoittaen, kunnes luumut ovat pehmenneet. Ota kattila pois liedeltä.
- Paloittele lakut pieniksi paloiksi. Sekoita muiden aineiden joukkoon. Anna jäähtyä ensin huoneenlämpöiseksi ja sitten jääkaappikylmäksi. Tarjoa juuston ja keksien kanssa.
VINKIT
Jos luumut ovat paksukuorisia, voit kaltata ne halutessasi.
Maistuiko?Kaikki leivontareseptit löydät täältä!