
Suklaasuolapähkinäkakku
Suolaisen ja makean yhdistelmä on suosittu combo, joka myös toimii! Suolapähkinät ja tumma suklaa luovat yhdessä oikean makujen sinfonian, joka tanssii kielelläsi! Suklaasuolapähkinäkakku on myös näyttävä tarjottava.
Esivalmistelu 20 minutes mins
Valmistus 40 minutes mins
Annosmäärä 8
Ainesosat
Taikina
- 210 g Panda® Tummaa suklaata
- 150 g voita
- 3 kananmunaa
- 2 dl sokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 dl Taffel suolapähkinöitä
Koristeluun
OHJEET
- Paloittele suklaa ja sulata se voin kanssa kattilassa. Anna jäähtyä noin 5 minuuttia.
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suolapähkinät keskenään. Lisää ne muiden aineiden joukkoon vuorotellen suklaasulan kanssa.
- Kaada taikina halkaisijaltaan n. 20–23 cm kokoiseen irtopohjavuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla n. 40 minuuttia.
- Paloittele ja sulata loppu suklaa. Tee siitä rentoja raitoja jäähtyneen kakun pinnalle.
Maistuiko?Kaikki leivontareseptit löydät täältä!