Helppo suklaamousse

Klassikkojen klassikko – suussasulava suklaamousse! Ihanan kuohkeassa suklaamoussessa maistuu Pandan tumma suklaa ja raikkaat marjat. Helppo suklaamousse toimii jälkkärinä tilanteeseen kuin tilanteeseen ja se valmistuu nopeasti isommallekin porukalle. Itse suklaamoussen valmistamiseen menee vain 15 minuuttia ja sen jälkeen koko komeuden voi siirtää jääkaappiin odottelemaan jälkiruokahetkeä. Koristele mousse juuri ennen tarjoilua raastetulla suklaalla ja marjoilla – näin saat mousseen kivaa tekstuuria ja marjoista raikasta twistiä. Panda suosittelee!

Valmistusaika
15 min + 4 h

Annokset
8

Ainekset

Taikina

Koristeluun

Valmistusohjeet

Paloittele suklaa ja laita se kattilaan kahvikerman kanssa. Sulata miedolla lämmöllä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Yhdistä se suklaasulaan. Kaada seos tarjoiluastioihin. Anna jähmettyä viileässä 2-4 tuntia.

Koristele juuri ennen tarjoilua raastetulla suklaalla ja marjoilla.