Juustokakkujäätelöä lakuraidoin

Juustokakkujäätelö saa twistinsä Pandan herkullisesta lakritsista tehdystä lakukastikkeesta, rapeista keksimuruista ja tuoreista marjoista.

Valmistusaika
25 min + 4 h

Annokset
5

Ainekset

  • 2 valkuaista
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
  • 3 keltuaista
  • 2 dl tomusokeria
  • 1 iso prk (3,33 dl) kuohukermaa
  • n. 1 dl lakukastiketta
  • 200 g tuoreita marjoja, esim. pensasmustikoita tai vadelmia
  • 6 Kantolan-kaurakeksejä

Valmistusohjeet

Erottele valkuaiset ja keltuaiset. Vatkaa kerma vaahdoksi. Pese ja kuivaa vatkaimet. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Laita tuorejuusto, keltuaiset ja sokeri kulhoon. Vatkaa tasaiseksi. Sekoita massaan kermavaahto. Kääntele varovasti joukkoon valkuaisvaahto.

Laita jäätelömassaa kerroksittain vuokaan lakukastikkeen, keksinmurujen ja marjojen kanssa. Peitä kelmulla ja pakasta n. 4 tuntia.