Kladdkaka eli suklaakakku

Makea suklaakakku saa vastaparikseen suolaiset pretzelit. Makujen yhdistelmä on vastustamaton!

Valmistusaika
15 min + paistamiseen ja jäähtymiseen 1 h 30 min

Annokset
12

Ainekset

Taikina

Kuorrutus

Valmistusohjeet

Lämmitä uuni 175 asteeseen.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä n. 5 minuuttia. Sekoita joukkoon sokerit ja kaakaojauhe. Lisää munat yksi kerrallaan sekoittaen. Lisää taikinaan jauhot ja suklaarouhe.

Kaada taikina irtopohjavuokaan (halkaisija n. 22 cm).

Paista uunin keskitasolla 20-30 minuuttia, kunnes kakku on reunoilta kypsä mutta sisältä vielä tahmea. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

Sulata suklaa ja valuta se kakulle. Koristele pretzeleillä.