Suklaalla kuorrutetut keksipallot
Suklaalla kuorrutetut keksipallot

Suklaalla kuorrutetut keksipallot

Söpöt suklaalla kuorrutetut keksipallot syntyvät kaurakekseistä, Panda®-lakritsista ja maito- tai valkosuklaasta ja maustamattomasta tuorejuustosta. Kaiken lisäksi nämä keksipallot ovat näyttäviä tarjottavia.
Annokset25

Ainesosat

Taikina

Ohje

  • Ota muutama keksi erilleen koristelua varten. Murskaa loput keksit. Leikkaa lakut pienenpieniksi paloiksi. Yhdistä keksien kanssa. Sekoita joukkoon sen verran tuorejuustoa, että keksimurut pysyvät hyvin yhdessä.
  • Pyörittele seoksesta palloja. Laita jääkaappiin jähmettymään n. 15 minuutiksi.
  • Sulata paloiteltu suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Dippaa keksipallot suklaasulassa. Ripottele päälle keksimuruja tai murskattuja suolapähkinöitä. Työnnä halutessasi pallot suolatikkuihin.
  • Nosta leivinpaperille jäähtymään. Laita pallot ilmatiiviiseen rasiaan jääkaappiin n. tunniksi. Säilytä viileässä.

Vinkki

Koristele pallojen pinta keksimurujen sijaan nonparelleilla, pähkinärouhella tai sulatetulla Panda® maito- tai tummalla suklaalla.
Katso lisää leivontareseptejämme