Suklaapiiras

Panda taitaa suklaan salat! Tällä helpolla suklaapiiraan ohjeella hurmaat kaikki suklaanhimoiset vieraat ja se valmistuu kätevästi ilman uunia. Kruunaa suklaapiiras kermavaahdolla tai vaniljajäätelöllä. Kokeile ja ihastu!

Valmistusaika
20 min + 30 min

Annokset
12

Ainekset

Pohja

Täyte

Päälle

Valmistusohjeet

Murskaa keksit tehosekoittimessa tai laita keksit isoon pussiin ja riko kaulimella. Voit murskata keksit makusi mukaan joko hienonhienoksi muruksi tai jättää joukkoon krouvimpiakin paloja. Sekoita keksien joukkoon voisula. Painele seos halkaisijaltaan n. 20 cm irtopohjavuokaan. Nosta pohja jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistelet täytteen.

Rouhi suklaa ja laita se muiden täyteaineiden kanssa teräksiseen kulhoon. Nosta kulho kiehuvaa vettä sisältävän kattilan päälle. Varo, ettei vesi osu kulhon pohjaan. Anna suklaan sulaa. Ota kulho pois kattilan päältä. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämmössä noin 10 minuuttia.

Kaada täyte piirakkapohjalle. Nosta päälle Panda Juhlapöydän konvehteja tai Panda suklaata pieninä paloina. Anna jähmettyä jääkaapissa. Piiras on hyvää sellaisenaan, mutta sen kanssa voi tarjota kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.