Valkosuklaasalami

Herkullinen ja näyttävä valkosuklaasalami on mausteilla höystettyä, salamin muotoon kääräistyä herkkua! Tarjoile valkosuklaasalami sen jäähdyttyä ja säilytä ylijäänyt valkosuklaasalami jääkaapissa. Valkosuklaasalami on myös kiva joulumuistaminen!

Valmistusaika
6 h 30 min

Annokset
10

Ainekset

Valmistusohjeet

Paloittele suklaa ja sulata se vesihauteessa. Lisää seokseen muut aineet. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

Jaa seos kahdelle leivinpaperipalalle. Muotoile pötköksi. Kääräise tiiviiksi rullaksi. Kietaise päät kiinni. Nosta jääkaappiin vähintään 6 tunniksi.

Leikkaa muutaman sentin paksuisiksi paloiksi paperin läpi. Poista paperi ja tarjoa heti. Jos salamia jää, säilytä se jääkaapissa.