Ylpeästi palmuöljytöntä suklaata

Panda 100% palmuöljytön

Panda-tuotteiden tavoitteena oli olla kokonaan palmuöljytön vuoden 2021 aikana, kun ainesosa saadaan korvattua vielä viimeistenkin makeisten täytteissä.

Ja tämä tavoite on saavutettu.

“Olemme päässeet pitkälle. Kaikki suklaalevymme ovat olleet palmuöljyttömiä pidemmän aikaa, ja nyt myös kaikki konvehdit tehdään ilman palmuöljyä. Voit siis herkutella tuotteillamme hyvällä omallatunnolla niin sesongissa kuin muutoinkin! Myös joulusuklaat, kuten esimerkiksi klassikkorasiamme Juhlapöydän konvehdit, ovat täysin palmuöljyttömiä herkkuja. Täytelakritseistakin palmuöljy poistui vuoden 2021 alussa”, Orkla Suomen vastuullisuus- ja tuotekehitysjohtaja Katja Salminen summaa.

Siten Panda on kokonaan palmuöljytön. Saatat kuitenkin vielä törmätä pakkauksissamme mainintaan palmuöljystä, sillä ympäristösyistä haluamme käyttää ensin loppuun jo hankitun pakkausmateriaalin. Tämän vuoksi myös nettisivujemme tuotetiedoissa saattaa osassa tuotteista lukea vielä palmuöljystä. Voit siitä huolimatta herkutella hyvällä omallatunnolla palmuöljyttömillä tuotteilla!

Panda-suklaalevyt soveltuvat erinomaisesti myös leivontaan. Testaa vaikka näitä herkullisia reseptejä: Mukikakku, Suklaasarvet tai Helpot suklaamuffinit.