Laku-suklaagranola
Laku-suklaagranola

Laku-suklaagranola

Nyt valmistetaan granolaa Pandan tyyliin! Kaura- ja kookoshiutaleiden sekaan lisätään tietysti lakua ja suklaarouhetta. Granola säilyy kannellisessa astiassa muutaman viikon, joten siitä voi nauttia monena aamuna vaikkapa jogurtin kera. Itse tehty granola on ihana idea myös lahjaksi. Nappaa granolaohje alta ja sitten vaan kokeilemaan!
Esivalmistelu 10 minutes
Valmistus 30 minutes
Annosmäärä 9

Ainesosat
  

  • 6 dl kaurahiutaleita
  • 3 rkl kookoshiutaleita
  • 3 dl pähkinöitä, esim. pekaani
  • ½ dl rypsiöljyä
  • ½ dl vaahterasiirappia

OHJEET
 

  • Mittaa kaura- ja kookoshiutaleet kulhoon. Lisää pähkinät, öljy ja siirappi. Sekoita hyvin. Kumoa seos leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
  • Paista 150-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia välillä seosta käännellen, kunnes granola on kauniin kullanruskeaa.
  • Lisää jäähtyneeseen seokseen lakupalat ja suklaarouhe. Granola säilyy kannellisessa astiassa muutaman viikon. Tarjoa jogurtin kera.
Maistuiko?Kaikki leivontareseptit löydät täältä!