
Lakupalat mokkapalojen hengessä
Nyt ei tehdä mokkapaloja vaan lakupaloja! Tällä Pandan reseptillä valmistat nopean jälkkärin tarjottavaksi. Koristele lakupaloilla ja nauti!
Esivalmistelu 30 mins
Valmistus 30 mins
Annosmäärä 17
Ainesosat
Taikina
- 200 g voita
- 1½ dl sitruunamehua (n. 3 sitruunasta)
- 4 kananmunaa
- 3 dl fariinisokeria
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 dl Panda lakupaloja
Kuorrutus
- 2 dl kermavaahtoa
- 750 g mustaa sokerimassaa
Koristeluun
OHJEET
- Paloittele voi kattilaan. Lisää joukkoon sitruunamehu. Kuumenna, kunnes voi sulaa. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja lakupalat keskenään. Sekoita munavaahdon joukkoon vuorotellen voiseosta ja jauhoseosta. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
- Kaada leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia tai kunnes pohja on kypsä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
- Levitä ohut kerros kermavaahtoa kakkupohjalle. Kauli sokerimassa ohuehkoksi levyksi. Se onnistuu parhaiten kelmun välissä tai tomusokerilla jauhotetulla työtasolla. Laita sokerimassalevy kakkupohjan päälle. Siisti reunat. Leikkaa annospaloiksi. Koristele halutessasi Panda lakupaloilla.
Maistuiko?Kaikki leivontareseptit löydät täältä!