lakupalat
lakupalat

Lakupalat mokkapalojen hengessä

Nyt ei tehdä mokkapaloja vaan lakupaloja! Tällä Panda®-reseptillä valmistat nopean jälkkärin tarjottavaksi. Koristele lakupaloilla ja nauti!
Esivalmistelu 30 minutes
Valmistus 30 minutes
Annosmäärä 17

Ainesosat
  

Taikina

  • 200 g voita
  • dl sitruunamehua (n. 3 sitruunasta)
  • 4 kananmunaa
  • 3 dl fariinisokeria
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 dl Panda® lakupaloja

Kuorrutus

  • 2 dl kermavaahtoa
  • 750 g mustaa sokerimassaa

OHJEET
 

  • Paloittele voi kattilaan. Lisää joukkoon sitruunamehu. Kuumenna, kunnes voi sulaa. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
  • Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja lakupalat keskenään. Sekoita munavaahdon joukkoon vuorotellen voiseosta ja jauhoseosta. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
  • Kaada leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia tai kunnes pohja on kypsä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  • Levitä ohut kerros kermavaahtoa kakkupohjalle. Kauli sokerimassa ohuehkoksi levyksi. Se onnistuu parhaiten kelmun välissä tai tomusokerilla jauhotetulla työtasolla. Laita sokerimassalevy kakkupohjan päälle. Siisti reunat. Leikkaa annospaloiksi. Koristele halutessasi Panda®-lakupaloilla.
Maistuiko?Kaikki leivontareseptit löydät täältä!