Marmoroitu suklaakoriste

Marmoroitu suklaakoriste

Upeat Marmoroidut suklaakoristeet viimeistelevät erilaiset kakut ja leivonnaiset. Suklaakoristeiden tekoon tarvitset vain Panda® Tummaa, Valko- ja Maitosuklaata.
Reseptin on laatinut Liisa Westerberg.

Ohje

  • Hienonna suklaat mahdollisimman hienoksi rouheeksi. Siirrä rouheet omiin pusseihin (pursotinpussi tai vahva pakastepussi). Solmi pussien suut kiinni ja laita pussit lämpimiin vesilasillisiin. Anna suklaiden sulaa välillä pussia puristellen.
  • Kuivaa pussien pinta ja leikkaa kulma auki. Pursota suklaasta suuria pisaroita kalvon tai leivinpaperin päälle. Tee suklaaseen marmorikuvio sekoittamalla suklaita tikulla yhteen. Anna suklaiden asettua hetki huoneenlämmössä ja laita sitten pakastimeen hetkeksi ennen palojen murtamista. Paloittele suklaa ja käytä koristeena.
  • Matalassa lämmössä sulatetut suklaat pitävät jähmetyttyään muotonsa hyvin ja ne voidaan säilyttää myös huoneenlämmössä.

Vinkki

Marmoroidut suklaakoristeita on käytetty Kolmen suklaan moussekakun koristelussa. 
Katso lisää leivontareseptejämme