
Marmoroitu suklaakoriste
Upeat Marmoroidut suklaakoristeet viimeistelevät erilaiset kakut ja leivonnaiset. Suklaakoristeiden tekoon tarvitset vain Pandan Tummaa, Valko- ja Maitosuklaata. Reseptin on laatinut Liisa Westerberg.
Ainesosat
- 50 g Panda Tummaa suklaata
- 50 g Panda Maitosuklaata
- 50 g Panda Valkosuklaata
OHJEET
- Hienonna suklaat mahdollisimman hienoksi rouheeksi. Siirrä rouheet omiin pusseihin (pursotinpussi tai vahva pakastepussi). Solmi pussien suut kiinni ja laita pussit lämpimiin vesilasillisiin. Anna suklaiden sulaa välillä pussia puristellen.
- Kuivaa pussien pinta ja leikkaa kulma auki. Pursota suklaasta suuria pisaroita kalvon tai leivinpaperin päälle. Tee suklaaseen marmorikuvio sekoittamalla suklaita tikulla yhteen. Anna suklaiden asettua hetki huoneenlämmössä ja laita sitten pakastimeen hetkeksi ennen palojen murtamista. Paloittele suklaa ja käytä koristeena.
- Matalassa lämmössä sulatetut suklaat pitävät jähmetyttyään muotonsa hyvin ja ne voidaan säilyttää myös huoneenlämmössä.
VINKIT
Marmoroidut suklaakoristeita on käytetty Kolmen suklaan moussekakun koristelussa.
Maistuiko?Kaikki leivontareseptit löydät täältä!