Punaherukkabrownie
Punaherukkabrownie

Punaherukkabrownie

Brownie-resepti uudella twistillä! Punaherukat tuovat makeaan brownie-taikinaan ihanan kirpeää makua. Yllätä kahvipöytävieraasi hieman erilaisella suklaaherkulla.  Kokeile reseptiä ja ihastu!
Esivalmistelu 20 minutes
Valmistus 50 minutes
Annosmäärä 20

Ainesosat
  

Taikina

Päälle

OHJEET
 

  • Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita leivinpaperi 20x30 cm vuokaan.
  • Rouhi suklaat ja laita ne kattilaan. Lisää joukkoon voi ja sokeri. Sulata miedolla lämmöllä.
  • Sekoita joukkoon munat yksi kerrallaan. Lisää jauhot ja kaakao. Kääntele nopeasti seokseen punaherukat.
  • Kaada taikina uunivuokaan. Paista uunin keskitasolla 30 minuuttia.

VINKIT

Sulata ylijäänyt suklaa ja lusikoi se raidoiksi brownien pinnalle.
Maistuiko?Kaikki leivontareseptit löydät täältä!