Punaherukkabrownie
Punaherukkabrownie

Punaherukkabrownie

Brownie-resepti uudella twistillä! Punaherukat tuovat makeaan brownie-taikinaan ihanan kirpeää makua. Yllätä kahvipöytävieraasi hieman erilaisella suklaaherkulla.  Kokeile reseptiä ja ihastu!
Annokset20

Ainesosat

Taikina

  • levyä (n. 210g) Panda® tummaa suklaata
  • ¾ levyä (100 g) Panda® maitosuklaata
  • 250 g voita
  • 5 dl fariinisokeria
  • 4 huoneenlämpöistä kananmunaa
  • dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kaakaojauhetta
  • 200 g punaherukoita tai vadelmia

Päälle

Ohje

  • Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita leivinpaperi 20x30 cm vuokaan.
  • Rouhi suklaat ja laita ne kattilaan. Lisää joukkoon voi ja sokeri. Sulata miedolla lämmöllä.
  • Sekoita joukkoon munat yksi kerrallaan. Lisää jauhot ja kaakao. Kääntele nopeasti seokseen punaherukat.
  • Kaada taikina uunivuokaan. Paista uunin keskitasolla 30 minuuttia.

Vinkki

Sulata ylijäänyt suklaa ja lusikoi se raidoiksi brownien pinnalle.
Katso lisää leivontareseptejämme