valkosuklaasalami

Valkosuklaasalami

Herkullinen ja näyttävä valkosuklaasalami on mausteilla höystettyä, salamin muotoon kääräistyä herkkua! Tarjoile valkosuklaasalami sen jäähdyttyä ja säilytä ylijäänyt valkosuklaasalami jääkaapissa. Valkosuklaasalami on myös kiva joulumuistaminen!
6 hrs 30 mins
Annosmäärä 10

Ainesosat
  

OHJEET
 

  • Paloittele suklaa ja sulata se vesihauteessa. Lisää seokseen muut aineet. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  • Jaa seos kahdelle leivinpaperipalalle. Muotoile pötköksi. Kääräise tiiviiksi rullaksi. Kietaise päät kiinni. Nosta jääkaappiin vähintään 6 tunniksi.
  • Leikkaa muutaman sentin paksuisiksi paloiksi paperin läpi. Poista paperi ja tarjoa heti. Jos salamia jää, säilytä se jääkaapissa.
Maistuiko?Kokeile muitakin Pandan makoisia reseptejä!