Joulumakeiset ja joulusuklaat 2023

Panda® joulumakeiset ja joulusuklaat koostuvat vuonna 2023 tutuista klassikkokonvehdeista sekä hurmaavista uudemmista tulokkaista. Valikoimasta löydät jouluherkut niin kotisohvalla herkutteluun kuin joulumuistamisiinkin, oli suosikkisi sitten vähemmistön rakastama Ananas-konvehti tai tuttu ja turvallinen Juhlapöydän Konvehteja® rasia. Kaikki Panda® suklaat valmistetaan tuttuun tapaan Vaajakosken tehtaalla ja ne ovat palmuöljyttömiä sekä Rainforest Alliance -sertifioituja.

panda joulukauden uutuus 2023 - piparinmakuinen konvehti

Vuoden 2023 joulun uutuus, Panda Piparifudgekonvehdit, takaavat joulumielen. Jouluisen suklaakonvehdin sydän löytyy piparinmakuisesta toffeetäytteestä. Jokainen suupala on kuin lahjan avaaminen: ensin veikeä kääre, sitten suklaakuorrute ja lopulta fantastinen fudge!

Modernit joulusuklaat

Pandan jouluvalikoimaan kuuluu kansakunnan ikiaikainen kiistakapula, Juhlapöydän konvehteja -rasiasta tuttu ananaskonvehti omassa rasiassaan! Osa rakastaa, osa rakastaa vähän vähemmän. Maitosuklaakonvehti raikkaalla ananasmarmeladitäytteellä on gluteeniton. Lue lisää Ananas-konvehdista täältä.

Säde Vanilja Crème on maitosuklaakonvehti, jonka suussa sulava maitosuklaa kohtaa täyteläisen vaniljatryffelitäytteen. Konvehdit löytyvät kauniista rasiasta, joka on omiaan joko omaan herkutteluun tai makeanystävän lahjapakettiin. Tuote on gluteeniton.

Saltkis Suolakaramelli -liköörikonvehdeissa yhdistyvät Pandan liköörikovehtiosaaminen ja kuopiolaisen alkoholijuomia valmistavan Lignell & Piispasen 170-vuotinen ammattitaito. Saltkis Suolakaramelli on suussa sulava tummasuklaakonvehti, jonka sydämestä löytyy suolaisen karamellin makuinen Saltkis-likööri. Tuote on vegaaninen.

jokavuotisia klassikoita

Poro suklaatryffelikonvehti on täyteläinen ja herkullinen koko perheen suosikki, ja myös gluteeniton sekä palmuöljytön. Poro suklaatryffelit ovat nopeasti muodostuneet klassikoiksi, sillä konvehdit lanseerattiin vasta jouluun 2021. Pandan jouluiset käärityt konvehdit ovat löytäneet paikkansa suomalaisen kuluttajan sydämessä niin lahjoina kun tunnelman luojina.

Herkässä joulurasiassa kohtaavat täyteläinen tummasuklaakonvehti raikkaalla minttusydämellä ja suussa sulava maitosuklaakonvehti toffeesydämellä. Kumpi on sinun suosikkisi?

Yksittäispakatut maitosuklaakonvehdit on valmistettu laadukkaista raaka-aineista rakkaudella ja ammattitaidolla. Suomi-konvehdit ovat juhlapöydän helmiä!

Konvehteja joka makuun

Tästä rasiasta riittää joulun pyhiksi nautiskeltavaa! Panda Juhlapöydän Konvehteja Exclusive Collection -rasia sisältää kaikkien aikojen suosituimmat Juhlapöydän konvehdit lisättynä muutamalla uudella konvehtimaulla. Uusien makujen innoittajina ovat toimineet sekä alkuperäinen Juhlapöydän konvehteja -rasia vuodelta 1967 että Suomen 100-vuotinen historia.

Tämä kaunotar on täydellinen omaan herkutteluun tai lahjaviemiseksi. Vaajakoski Artisan rasiasta löytyy kuusi erilaista, tarkoin valittua makumaailmaa. Uusi koristelutekniikka raidoituksineen, ripotteluineen ja marmorointeineen antaa konvehdeille viimeisen silauksen. Myös vaihtelevat muodot, suutuntuma ja värit tekevät kustakin herkkupalasta omanlaisensa, kiinnostavan makuelämyksen. Testaa ja ihastu!

Panda Vaajakoski Helmi on täydellinen juhlahetkien konvehtirasia, joka sisältää neljä erilaista makumaailman aarretta. Jokainen konvehti on kuin yksilöllinen helmi, näyttävä ja maultaan täyteläisen juhlava. Upeat yhdistelmät maitosuklaa-vadelma, minttu-maitosuklaa, mustaherukka-tummasuklaa ja appelsiini-tummasuklaa kohottavat hetken kuin hetken tunnelmaa.

juhlavat joulumakeiset

Panda Choco & Lakritsissa on kolme kerrosta nautintoa – tuoretta salmiakkilakritsia, laadukasta maitosuklaata ja aromikasta lakritsijauhetta. Harmoninen makuelämys aikuisempaan makuun. Tyylikäs kartonkirasia sopii niin lahjaksi kuin joulun jälkiruokapöytää koristamaan. Tuote on gluteeniton ja maidoton. 

Panda Lakumix Talvirieha on oiva valinta koko perheen joulupyhiin. Lakumix Talvirieha rasiasta riittää jaettavaksi koko perheelle, onhan siinä 550 grammaa sisältöä. Sekoituksessa lakritsiin yhdistyvät joulun rakastetuimmat maut, kuten piparkakku, kaneli ja mustaherukka.

Tämä punaisen värinen makeislevy, jos joku, on joulun ilmentymä! Panda Polka on piparmintunmakuinen makeislevy, jossa seassa rapeita muruja – hykerryttävän hyvä yhdistelmä rapeaa ja makeaa. Jokaisen nautiskelijan ehdoton herkku jouluun! 

Joulun rakastetuimmat suklaapatukat

Pilvenpehmoinen vaahtonougat on taivaallisen hyvää! Yksittäispakattu Panda Enkeli pikkupatukka on päällystetty suloisen samettisella maitosuklaalla.

Panda Joulupukki on pumpulinpehmeä toffeevaahtonougat patukka, joka on päällystetty tuoreella maitosuklaalla. Yksittäispakattu herkku sopii vaikka kuuseen koristeeksi! 

Ihanan pehmeät vaahtonougatpatukat on maustettu mansikalla ja banaanilla ja päällystetty maitosuklaalla. Panda Tonttu suklaapatukka on pikkutonttujen ehdoton suosikki! 

Panda konvehdit pöydällä

Mietityttääkö yksittäisten konvehtien ainesosat?

Joskus voi tarvita tietoa yksittäisten konvehtien sisältämistä ainesosista ja sen vuoksi olemme koonneet konvehtien ainesosat yhdelle sivulle.

ideoita joululeivonnaisiin

Konvehtien ja muiden joulusuklaiden ja -makeisten ohelle leivotut jälkiruuat ovat osa joulupöydän tarjoiluja. Panda tuotteet toimi mainiosti myös leivonnassa. Kasasimme joulun parhaat leivontaideat samalle sivulle, josta nappaat talteen niin leivotut lahjaideat kuin joulun maukkaimmat kakut. 

Kahvipöytä Panda konvehdeilla