Joululeivonnaiset

Panda® tuo joululeivontaan makean twistin! Tutustu herkullisiin jouluresepteihimme, joissa yhdistyvät rakastetut Panda-tuotteet eli suklaat ja lakritsit. Olipa suunnitelmissasi luoda jälkiruoka joulupöytään tai herkullinen lahjaidea, reseptimme tarjoavat niihin ideoita. Kokeile esimerkiksi laku-suklaa-fudgea tai itse tehtyä suklaalevyä. Tutustu resepteihimme ja löydä oma suosikkisi! Tarkista myös sivun lopusta vinkkimme suklaan sulattamiseen, jotta joululeivonnaiset onnistuvat ihanteellisesti. Mukavia jouluisia leivontahetkeä!

joulupöydän jälkiruoka tai jälkiruuan kaveriksi

Täydellinen joulupöytä kaipaa täydellisen jälkiruoan – ja Pandan reseptit tuovat siihen makean lisämausteen! Alta löydät herkullisia ja helppoja reseptejä, jotka sopivat niin joulupöydän päätteeksi kuin jouluisten jälkiruokien kaveriksikin. Maistuisivatko Rocky road-piparit? Tai entäpä luumu-lakuhilloke, joka sopii erinomaisesti juustojen kanssa? Valkosuklaasalami taas on herkku, joka varmasti yllättää vieraasi.

suklaakakku joulupöytään

Joulu on suklaan aikaa, ja konvehdit ovatkin monelle joulun makea perinne, mutta miksi et antaisi tänä vuonna perinteiselle joulumenullesi suklaista twistiä kakun muodossa? Joululeivonnaiset ovat täydellinen tapa tuoda joulupöytään suklaan rikkautta ja syvyyttä. Pandan reseptit tarjoavat herkullisia suklaakakkuvaihtoehtoja, jotka kruunaavat joulupöytäsi. Kolmen suklaan moussekakku on monikerroksinen nautinto, tuplasuklaakakku puolestaan lupaa kaksinkertaisen herkutteluhetken. Ja suklaasuolapähkinäkakku? Se on moderni klassikko, joka yhdistää suolaisen ja makean mestarillisesti.

joulun gluteeniton kakku

Joulu on täydellinen aika herkutella, ja gluteenittoman vaihtoehdon ei tarvitse tarkoittaa kompromisseja maussa. Sekä jauhoton suklaakakku valkosuklaatäytteellä että jauhoton suklaakakku on valmistettu hyödyntämällä Panda suklaalevyjä, jotka ovat gluteenittomia. Kokeile ja ihastu näiden kakkujen rikkaaseen makuun!

itse tehdyt lahjaideat

Itse tehdyt herkut ovat lahja, joka herättää aidon ilon ja arvostuksen. Nämä lahjat kertovat lahjan antajan ajasta ja vaivannäöstä, ja ovat varma keino yllättää saaja positiivisesti. Esimerkiksi suklaalla kuorrutetut keksipallot tai herkullinen laku-suklaa-fudge ovat lahjoja, jotka eivät jää lojumaan, vaan tuovat mukanaan makunautinnon ja ilon hetken lahjansaajalle.

konvehdit koristeena

Oletko koskaan kokeillut yhdistää konvehdit ja leivonnan? Mitäpä, jos testaisit tänä vuonna joulupöydän jälkiruuaksi näyttävää suklaapiirasta, jonka päälle on aseteltu Panda Juhlapöydän Konvehteja? Ja mikä parasta, sama resepti on loistava tapa hyödyntää myös joulun yli jääneet konvehdit. Luo oma mestariteoksesi ja anna konvehtien tuoda siihen uutta twistiä!

Etsitkö jotain muuta leivottavaa?

suklaan sulattaminen

parhaat vinkit suklaan sulattamiseen

Suklaa on monien leivonnaisten huipputärkeä raaka-aine. Suklaan sulatus vaatii hieman tarkkuutta leipojalta, mutta Pandan ohjeella onnistut varmasti! Tärkeintä on, että vettä tai vesihöyryä ei pääse suklaan joukkoon eikä suklaa pääse palamaan mikrossa sulatettaessa. Katso Pandan vinkit suklaan sulattamiseen ja onnistu varmasti jouluherkkujen leivonnassa!