Jauhoton suklaakakku

Tämä suussasulava kakku on todellisten suklaan ystävien lempiherkku! Kakun salaisuus piilee ihanan tahmeassa sisuksessa ja Pandan tumman suklaan hurmaavassa maussa. Älä säikähdä kakun lässähtämistä, sillä se kuuluu asiaan. Nappaa alta resepti tähän jauhottomaan suklaakakkuun ja hurmaa jälkkärivieraat!

Valmistusaika
1 h

Annokset
9

Ainekset

Taikina

  • 200 g voita
  • 200 g Panda Tummaa suklaata
  • 5 munankeltuaista
  • 5 munanvalkuaista
  • 2 dl fariinisokeria
  • 1 dl sokeria

Vuoan voiteluun

  • 2 rkl voita

Tarjoiluun

  • Kermavaahtoa
  • Marjoja, esim. tuoreita mustikoita ja vadelmia

Päälle (halutessasi)

Valmistusohjeet

Vuoraa irtopohjavuon pohja leivinpaperilla. Voitele paperin ja vuoan reunat.

Sulata voi ja paloiteltu suklaa.

Vatkaa keltuaiset ja fariinisokeri vaahdoksi.

Vatkaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri valkuaisvaahtoon vähitellen vatkaten. Sekoita voi-suklaaseos keltuaisvaahtoon. Kääntele valkuaisvaahto joukkoon. Kaada taikina kakkuvuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla n. 40 minuuttia. Älä säikähdä kakun lässähtämistä, sillä se kuuluu asiaan. Kakku saa jäädä sisältä tahmeaksi.

Vinkki!

Sulata suklaata ja valuta sitä rennoiksi raidoiksi kakun päälle koristeeksi.