Lakuratatouille

Sopiiko lakritsi osaksi lämmintä ateriaa? Se selviää kokeilemalla tätä herkullista lakuratatouillen reseptiä!

Valmistusaika
20 min + 10 min

Annokset
4

Ainekset

  • 1 pieni sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 punainen (suippo)paprika
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 pieni munakoiso
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 laakerinlehti
  • 1 oksa timjamia
  • 3/4 dl Panda lakupaloja
  • 1 ruukku basilikaa
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Paistamiseen

  • oliiviöljyä

Valmistusohjeet

Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi paprika. Kuutioi kesäkurpitsa ja munakoiso. Puolita tomaatit.

Kuullota munakoisoa ja kesäkurpitsaa isolla pannulla öljyssä melkein kypsäksi. Lisää pannulle öljyä, sipulit ja paprikat. Jatka paistamista koko ajan sekoitellen muutama minuutti. Laita pannulle tomaatit, laakerinlehti ja timjami. Vähennä lämpöä ja paista, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää joukkoon Panda lakupalat. Anna niiden pehmentyä. Mausta seos suolalla, pippurilla ja hienonnetulla basilikalla. Tarjoa sellaisenaan tai lihan, broilerin tai kalan lisäkkeenä.