Rocky road -piparit

Valmistusaika
20 min

Annokset
16

Ainekset

  • n. 235 1 pkt (135 g) g gluteenitonta pakastepiparitaikinaa (tai 16 kpl glueenittomia pipareita)
  • 1 pkt (145 g) Panda Valkosuklaa 145 g
  • 2 dl kuivattuja karpaloita tai kuivattuja hedelmiä pieninä paloina
  • 1 dl rouhittua pekaanipähkinää tai manteleita

Valmistusohjeet

Paista gluteenittomasta piparkakkutaikinasta haluamasi muotoisia ja kokoisia piparkakkuja. Voit myös ostaa valmiita piparkakkuja.

Sulata suklaa. Anna sen jäähtyä noin 10 minuuttia huoneenlämmössä.

Sekoita joukkoon melkein kaikki karpalot ja pähkinät. Lusikoi seosta jäähtyneille pipareille.

Koristele lopuilla karpaloilla ja pähkinöillä.

Vinkki!

Gluteenia sisältäviin piparkakkuihin voit käyttää rouhittuja Panda Lakumix -karkkeja karpaloiden tilalle.