Ylpeästi palmuöljytöntä suklaata

Pandan suklaalevyt ovat olleet palmuöljyttömiä jo vuodesta 2016, ja nyt myös muista Pandan suklaatuotteista ja konvehdeista poistetaan palmuöljy.

Pandan tavoitteena on olla kokonaan palmuöljytön vuoden 2021 aikana, kun ainesosa saadaan korvattua vielä viimeistenkin makeisten täytteissä.

“Olemme päässeet jo pitkälle. Kaikki suklaalevymme ovat olleet palmuöljyttömiä pidemmän aikaa, ja nyt myös kaikki konvehdit tehdään ilman palmuöljyä. Esimerkiksi klassikkorasiamme Juhlapöydän konvehdit on täysin palmuöljytön herkku. Työmme jatkuu vielä ja täytelakritseistakin palmuöljy poistuu vuoden 2021 alussa”, Orkla Suomen vastuullisuus- ja tuotekehitysjohtaja Katja Salminen summaa.

Siten Panda on kokonaan palmuöljytön ensi vuoden aikana.

Tutustu Pandan suklaisiin