Laku-kirsikkakastike ankalle

Valmistusaika
10 min + kypsymiseen 5 min

Annokset
4

Ainekset

  • 1 salottisipuli
  • 16 kirsikkaa
  • 1 + 3 rkl voita
  • 2 dl kanalientä
  • 3/4 dl punaviiniä
  • 2 rkl sileää kirsikkahilloa
  • 1 dl Panda-lakua pieninä paloina
  • 1/2 tl mustapippuria myllystä
  • maissitärkkelystä

Valmistusohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Puolita kirsikat ja poista kivet.

Kuullota sipuli ruokalusikallisessa voita kypsäksi. Varo, ettei sipuli pala. Lisää kirsikat, kanaliemi, viini, hillo ja lakupalat. Kiehauta seos ja anna porista sekoitellen n. 5 minuuttia. Mausta pippurilla ja 3 lusikallisella voita.

Vinkki!

Jos haluat kastikkeesta paksumpaa, voit saostaa sen halutessasi maissitärkkelyksellä pakkauksen ohjeen mukaan.