LAKRITSI

Ihanan pehmeä ja hurmaavan herkullinen Panda®-lakritsi taipuu monenlaisiksi makupaloiksi. Maailmanluokan lakumme tunnetaan kukkamaisesta muodosta ja se valmistetaan perinteisellä menetelmällä ja reseptillä – Vaajakoskella tietenkin. Lakritsi on makeinen, jonka raaka-aineina käytetään yleisimmin siirappia, melassia,  vehnäjauhoa, lakritsiuutetta ja anisöljyä. Panda-lakritsi keitetään perinteisellä keittomenetelmällä, jonka ansiosta lakritsin maku on täyteläinen ja rakenne ihanan pehmeä. Hyvistä raaka-aineista tehty lakritsi ei tarvitse reseptiinsä säilöntä- tai lisäaineita.

Lakritsivalikoimaamme kuuluu lakuherkkuja jokaiseen makuun, nautit lakritsia sitten patukkana, palloina, paloina tai rapsakoiden rakeiden seurana. Tutustu Panda-lakritsivalikoimaan alla ja löydä oma suosikkisi!

Pandan tassu karkkisateessa

LEIVO IHANIMMAT LAKUHERKUT

Maistuisiko laku-sitruunapannukakut tai lakritsinen panna cotta? Olemme koonneet yhteen herkullisimmat lakritsi- ja suklaareseptit, joiden avulla hurmaat jälkkärivieraat takuuvarmasti!

MAISTUISIKO MAKEISMYYNTI?

Tarvitseeko koululuokkasi, harrastusporukkasi tai yhdistyksesi lisää potkua tekemiseen? Makein tapa kerätä rahaa yhteiseen kassaanne on ryhtyä myymään Panda-suosikkikarkkeja. Teemme potin kartuttamisesta helppoa ja palkitsevaa. Kokeilkaa vaikka!

Panda makeismyynti