LAKRITSI

Ihanan pehmeä ja hurmaavan herkullinen Panda-lakritsi taipuu monenlaisiksi makupaloiksi. Maailmanluokan lakumme tunnetaan kukkamaisesta muodosta ja se valmistetaan perinteisellä menetelmällä ja reseptillä – Vaajakoskella tietenkin. Lakritsi on makeinen, jonka raaka-aineina käytetään yleisimmin siirappia, melassia,  vehnäjauhoa, lakritsiuutetta ja anisöljyä. Panda -lakritsi keitetään perinteisellä keittomenetelmällä, jonka ansiosta lakritsin maku on täyteläinen ja rakenne ihanan pehmeä. Hyvistä raaka-aineista tehty lakritsi ei tarvitse reseptiinsä säilöntä- tai lisäaineita.

Lakritsivalikoimaamme kuuluu lakuherkkuja jokaiseen makuun, nautit lakritsia sitten patukkana, palloina, paloina tai rapsakoiden rakeiden seurana. Tutustu Pandan lakritsivalikoimaan alla ja löydä oma suosikkisi!

Panda lakritsipussit

LAKRITSIBOKSIT

Pandan tassu karkkisateessa

LEIVO PANDAN KANSSA IHANIMMAT LAKUHERKUT

Maistuisiko laku-sitruunapannukakut tai lakritsinen panna cotta? Panda on koonnut yhteen herkullisimmat lakritsi- ja suklaareseptit, joiden avulla hurmaat jälkkärivieraat takuuvarmasti!

MAISTUISIKO MAKEISMYYNTI?

Tarvitseeko koululuokkasi, harrastusporukkasi tai yhdistyksesi lisää potkua tekemiseen? Makein tapa kerätä rahaa yhteiseen kassaanne on ryhtyä myymään Pandan suosikkikarkkeja. Teemme potin kartuttamisesta helppoa ja palkitsevaa. Kokeilkaa vaikka!

Panda makeismyynti